Khaled Gharibo

Kontakt:

Tlf.: 91403268
E-mail: kaledgh75@gmail.com
Jobønsker:
Vil gerne arbejde på  et laboratorium eller en fabrik hvor jeg kan passe maskinerne og tage prøver fra forskellige processer. Ellers har alt interesse, Vil meget gerne have et arbejde. Vil meget gerne arbejde fuld tid.
Uddannelse:
Startede november 2015 på Lærdansk Vejen, modul 2.1 Går nu på modul 2.4
Timer:
37 timer/ugen
Kompetencer:

Er mødestabil og fleksibel. Meget teknisk og lærenem.

Erhvervserfaring:

Jeg har været i praktik ved Grønvang margarine i Vejen hvor jeg stod for kontrol af pakkemaskine til smør.

Jeg har arbejdet 9 år på en fabrik der farvede og lavede tryk på stof. Stod for kontrol og test af temperatur, PH og kemikalie indhold. I en periode på 4 år arbejdede jeg på et laboratorium hvor jeg undersøgte for svind, struktur og kemiklalieindhiold i farveprocessen.

Har også arbejdet 4 år på en Tysk fabrik der lavede maskiner til blandt andet farvning og blegning. Stod for service af maskinerne og test for kemikalieindhold i processerne. Har også arbejdet 7 måneder på et laboratorium ved en medicinfabrik.

It:
Bruger e-mail hver dag. Meget erfaring med Office pakken (2007) Bruger hver dag fb og skype. Engang imellem bruger jeg interaktive danskprogrtammer
Personlig beskrivelse:

Jeg har boet i Danmark siden januar 2014. Kom til Vejen kommune i maj 2015. Jeg er gift og har børn. Bor sammen med familien i Danmark. I min fritid løber jeg, spiller basketballe og går engang imellem i svømmebad. Får engang imellem besøg af venner. Vi snakker og ser nyheder og film på DR. Læser også artikler om kemi.

Meget interesseret i Kemi.

Nationalitet:
Syrer

Alder:
41 år

Antal timer om ugen:
37

Kørekort:
Nej