Jean Mohamad Koursido

Kontakt:

Tlf.: 91665637
E-mail: janamanos1994@gmail.com
Jobønsker:
Alt har interesse, men jeg vil gerne arbejde i et køkken og lave mad. Jeg vil gerne arbejde på fuldtid, men kan også godt starte med at arbejde på deltid. Jeg har også interesse i at arbejde som medhjælper i en frisørsalon.
Uddannelse:
Ufaglært
Timer:
37 timer/ugen
Kompetencer:

- Fleksibel

- Mødestabil

- Hurtig til at lære

- Hjælpsom

- God til at samarbejde

- Social

 

Erhvervserfaring:

2013-2015: Bartender, Tyrkiet

Jeg har erfaring med uddelegering af opgaver, kundebetjening og lave drinks.

2013: BVC, Tyrkiet

Mine arbejdsopgaver var montering af vinduesrammer. Jeg instruktion i montering og udførte ubesværet arbejdsopgaverne efterfølgende. 

2011-2013: Overtjener, Syrien

Jeg startede ud som oprydder i restauranten og fik løbende andre funktioner. Jeg blev tjener, og lavede også mad i restaurantens barbecue-afdeling.

Derefter fik jeg funktionen som overtjener og mine arbejdsopgaver bestod i uddelegering af opgaver, tage imod reservationer, tage mig af de udfordrende kunder, sørge for spisesalen. I de travle perioder trådte jeg også til og var behjælpelig med selve betjeningen af kunderne.

Sprogkundskaber:
Arabisk
Dansk 1 (begynder)
Kurdisk og tyrkisk flydende
It:
E-mail, MS Word, Sociale medier på brugerniveau
Personlig beskrivelse:

Jeg kom til Danmark i august 2015, og flyttede til Vejen Kommune i september 2016. Jeg bor sammen med min bror. Mine brødre og søstre bor hhv. i Vejen, Århus og Fredericia.

Som person er jeg stabil og fleksibel. I mit arbejde som overtjener har jeg ofte skulle tilpasse mig situationen, og ændre i rutinen for at få opgaverne løst. Jeg er hurtig til at lære nye ting og hjælpsom. I begge jobs jeg har haft, har samarbejde været en vigtig del. Jeg kan godt lide at lære nye ting, og spørger hvis noget er mig uklart.

Nationalitet:
Syrisk

Alder:
22

Antal timer om ugen:
37

Kørekort:
Ja