Nabil Alkhatib

Kontakt:

Tlf.: 91 42 02 91
E-mail: alkhatib.nabil@yahoo.com

Kontakt konsulent:

Tomasz Østergaard-Sørensen
Tlf.: 61 15 23 48
E-mail: tosy@haderslev.dk
Jobønsker:
Jeg søger job som lærer/hjælpelærer for børn og unge – ligesom jeg også meget gerne vil arbejde som medhjælper i klubber med børn og unge.
Uddannelse:
Jeg har læst arabisk på Damaskus Universitetet og blev færdiguddannet som lærer.
Timer:
37 timer/ugen
Kompetencer:

Jeg er meget god til al organisering – og det interesserer mig. Jeg har gode pædagogiske evner, er tålmodig og ordentlig. Når jeg får en opgave stillet løser jeg den.

Jeg syntes selv, at jeg er en meget omgængelig person, som er let at være sammen med. Når jeg er et nyt sted, er min personlige erfaring at jeg har let ved at indordne mig. Jeg er meget mødestabil – både i min praktik og på sprogskolen.

Erhvervserfaring:

Jeg har arbejdet som lærer i to år – jeg underviste skolebørn. Lønnen var dårlig, så jeg fandt en anden levevej - jeg stiftede mit eget firma, og opkøbte huse/lejligheder/ejendomme og satte dem i god stand. Solgte herefter husene med god fortjeneste. Jeg havde forskellige håndværkere ansat. Dette firma havde jeg i 20 år.

Sprogkundskaber:
Dansk 3 (øvet)
Engelsk 2 (let øvet)
Arabisk
It:
Lidt
Personlig beskrivelse:

Jeg hedder Nabil og kommer fra Syrien. Jeg er gift, og min hustru og jeg har sammen 4 børn. Jeg er meget glad for at bo i Haderslev.

Mit højeste ønske er at få et arbejde, så jeg igen kan tjene mine egne penge og forsørge mig selv og min familie, som jeg altid har gjort. Jeg har været i forskellige praktikker – sideløbende med sprogskolen bl.a.  Boligforeningen HAB. Her arbejdede jeg som bolig-social medarbejder. Endvidere har jeg været i praktik på Haderslev bibliotek og ansat i løntilskud på Favrdalskolen. 

Jeg har været med til at stifte foreningen ”Foreningen for tilflyttere og danskere”, og jeg er fungerende formand i denne forening.

Nationalitet:
Syrer

Alder:
50

Antal timer om ugen:
37

Kørekort:
Ja