Girmay Kidane

Kontakt:

Tlf.: 9165 2626
E-mail: girmaykidane92@gmail.com
Jobønsker:
Jobønsker Hvis jeg helt selv kunne vælge, kunne jeg godt tænke mig at arbejde med metal evt. som værktøjsmager. Jeg er sikker på at det ville passe godt til min personlighed og temperament. Jeg kan godt se mig selv i mange andre job funktioner og er ikke på den måde lås fast. Jeg søger både fuldtids og deltidsarbejde, er villig til at arbejde på forskudte tidspunkter – også i weekender.
Uddannelse:
sept. 2016 – nu Danskuddannelse, LærDansk Vejen, modul 2.3 // aug. 2002 år – juni 2013 Grundskole og gymnasium i Eritrea
Timer:
37 timer/ugen
Kompetencer:
Erhvervserfaring:

jun. 2017 – okt. 2017               Byens brød og Café
sept. 2016 – Jan. 2017             ABC lavpris Holsted butiksmedhjælper
juli 16 – August 2016                Rema 1000, Vejen

Sprogkundskaber:
Dansk 1 (begynder)
Tigrinya
It:
Jeg har i min opvækst ikke haft en naturlig tilgang til it og mobiltelefon, men jeg har erfaret at det falder let for mig at lærer nye områder at kende.
Personlig beskrivelse:

Profil
Jeg er den stille og observerende type. Jeg er meget rolig i hele min væremåde. Jeg bliver omtale som en god og pålidelig ven. Jeg kan godt virke genert på andre.
Jeg kan godt lide at bruge mine hænder og det jeg arbejder med skal være i orden. Jeg er meget detalje orienteret. Når det kommer til bøgerne er jeg klar stærkes på tal siden.
Jeg har et godt helbred og er fysisk stærk.

 

Privat og fritid
Jeg kom til Danmark tilbage i november måned 2015. Jeg lever i et fast forhold med min forlovet. Jeg er et rigtigt hjemmemenneske og de fleste af de ting jeg fortager mig, foregår i hjemmet. Min forlovet og jeg laver ofte mad samme som vi gerne spiser sammen med vores venner. I det omfang tiden tillader det, spiller jeg gerne fodbold.

Nationalitet:
Eritrea

Alder:
fra aug. 1992

Antal timer om ugen:
37

Kørekort:
Nej