Manal Ageed Meshkali

Kontakt:

Tlf.: 7141 2285
E-mail: manalmush123@gmail.com
Jobønsker:
JobønskerJeg er ung og håber på muligheden for på sigt at få en uddannelse. Hvis jeg helt selv kunne vælge, kunne jeg godt tænke mig at arbejde med biler. Det kunne være som mekaniker. Det kunne være inden for autohjælp. Det kunne også være som lastbilchauffør eller også køb og salg af biler. Jeg søger både fuldtids og deltidsarbejde og er villig til at arbejde på forskudte tidspunkter.
Uddannelse:
aug., 2006 – juni, 2015 grundskole, Syrien
Timer:
37 timer/ugen
Kompetencer:
Erhvervserfaring:
Sprogkundskaber:
Arabisk
Dansk 1 (begynder)
Kurdisk flydende
It:
Personlig beskrivelse:

Profil
Jeg er en ung frisk mand, der har hænderne skruet rigtigt på. Jeg kan lide at bruge mig selv i arbejdet. En god arbejdsdag for mig, er når jeg kan mærke at jeg er fysisk træt, at jeg har ydet noget og givet af mig selv. Det betyder meget for mig at gøre mit arbejde grundigt og ordentligt.
Hvis man spurgte min omgangskreds, tror jeg, de vil sige om mig, at jeg er hjælpsom, humørfyldt, udadvendt, nysgerrig og til at stole på.
Jeg er fuld af gå på mod. Jeg ved at jeg taler meget men det er også det der gør at jeg har let ved at skabe kontakt til andre.
Som følge af krigen i Syrien fik jeg ikke afsluttet 9. klasse som jeg havde håbet. Jeg synes selv jeg var god i skolen og havde let ved at følge med i undervisningen.

Privat og fritid
Jeg har ikke være så lang tid i Danmark og alt er stadig nyt for mig. Jeg skal formentligt begynde på LærDansk ved AOF.
I min fritid gør jeg meget ud af at holde mig i form. Jeg er stort set i fitnesscenter daglig og ligger mange timer der. Hvis jeg ikke er i fitnesscenteret vil jeg være at finde i svømmehallen. Jeg holder meget af at svømme og opholde mig i vand.

 

Nationalitet:
Syrien

Alder:
fra januar 2000

Antal timer om ugen:
37

Kørekort:
Nej