Hevin Mohamad Mohamad

Kontakt:

Tlf.: 7185 7596
E-mail: hevinmohamad1980@gmail.com

Kontakt konsulent:

Diana Strandgaard
Tlf.: 61180645
E-mail: des@vejen.dk
Jobønsker:
Jobønsker/erfaring Mine jobønsker er ikke nærmere specificeret. Jeg er åben for det der måtte vise sig. Jeg har ingen uddannelse. Jeg har lidt erfaring inden for køkken/madlavning og inden for frisør branchen. Ved siden af at jeg passede vores hjem, har jeg plejet min svigermor gennem lang tid og det har givet min en indsigt i pleje og omsorg. Jeg søger både fuldtids og deltidsarbejde.
Uddannelse:
Juni 2016 – nu Danskuddannelse, LærDansk Vejen, Sep., 1986 – Juni, 1993 Grundskole i Syrien, Karama
Timer:
37 timer/ugen
Kompetencer:
Erhvervserfaring:
It:
Word: Lidt. E-mail: Brugerniveau
Personlig beskrivelse:

Personlig beskrivelse (profil)
Hos mig finder i en medarbejder der møder hvad dag til aftalt tid. Jeg er god til at holde fokus på de opgaver jeg står over for, og jeg lader mig ikke distrætheder af de ting der foregår rundt omkring. Jeg er en rolig og tålmodig person, der er god til at lytte og drage omsorg for mine kollegaer. Jeg er et ordensmenneske og det kommer også til udtryk i mit arbejde.
Senest har jeg erfaret at jeg også er et nysgerrig menneske. Nysgerrig på den del af verden som livet har ført mig til. Jeg er nysgerrig på de mennesker og det samfund, der er omkring mig. Nysgerrig på de opgaver der bliver stillet mig. Denne for mig naturlige nysgerrighed gør også at jeg går til nye opgaver med en positiv indstilling.

 

Privat/fritid
Jeg kom til Danmark i november måned 2015, som følge af krigen i Syrien. Juni måned det følgende år kom jeg til Vejen kommune. Jeg er gift og sammen har vi fire børn. To drenge og to piger. Vi har en dansk kontakt familie. De har betydede meget for vores liv i Danmark. De har været til stor hjælp for os, både menneskelig og i forståelsen af samfundet.


Nationalitet:
Syrien, Kobani

Alder:
Født i 1980

Antal timer om ugen:
37

Kørekort:
Nej