Fidan Ismaeil

Kontakt:

Tlf.: 5018 4415
E-mail: fidanesmaeil83@gmail.com
Jobønsker:
Hvis der var fri valg på alle hylder, ville jeg gerne arbejde med børn enten i en børnehave eller SFO men ellers så er jeg åben for alle de muligheder der måtte komme.
Uddannelse:
Grundskole, modtager sprogundervisning i dansk
Timer:
37 timer/ugen
Kompetencer:
Erhvervserfaring:
Sprogkundskaber:
Arabisk
Dansk 2 (let øvet)
Tyrkisk, kurdisk
It:
Det har igennem min opvækst ikke været en naturlig del, men der er ikke noget jeg ikke ville kunne lærer. Jeg er bekendt med alle grundbegreberne.
Personlig beskrivelse:

Profil
Som mor til tre dejlige og aktive børn har jeg en stor robusthed. Hos mig finder I en person, der er energisk, nysgerrig/interesseret og lærenem.  Jeg vil gerne hele tiden vide mere og spørger derfor også meget. Jeg er interesseret i hvad der sker omkring mig. Jeg er kreativ og idérig og giver gerne udtryk for begejstring når muligheden hvis sig.

Privat og fritid
Min familie fylder alt i mit hjerte. Jeg har tre dejlige børn og en god ægtemand. Det er her jeg finde energi. Jeg kan lide at være kreativ sammen med mine børn og det uanset om det gælder leg, mad eller bagning. Vi er en fodboldinteresseret familie og bruger meget tid i lokale fodboldklub. Jeg kan godt lide at bevæge mig og går gerne ture og allerhelst sammen med familien.

Nationalitet:
Syrien

Alder:
Født i 1983

Antal timer om ugen:
37

Kørekort:
Nej